Tanker er Energi

Jeg har brukt de siste 5 årene på å studere, energi, frekvenser og vibrasjoner mest igjennom musikk og hvordan det på virker kroppen. Dette er er i tillegg til min Master, som i grunn ikke ga meg mye, enn mersmak på research. Som en del av mine egne studier og forskning bak akademiet mitt,  tok jeg et dypdykk inn i en verden av det esoteriske der mye av grunnlaget for universets lov ligger. Det første som slo meg etter jeg begynte å få en forståelse av energi var, HVORFOR LÆRER VI IKKE DETTE PÅ SKOLEN?!? Dette er jo helt vital informasjon som er nøkkelen til å forstå livet og vår eksistens! Etter tusenvis av timer med research skal jeg skrive flere artikler innenfor dette emne, her skal jeg begynne med grunnlaget for energi og kroppen, alt er energi til og med dine tanker.

Her kan du se de forskjellige energi feltene og Chakraene som er viktig å forstå i forbindelse med kroppens energiske funksjon. Hver chakra er også direkte koblet til både en fysisk, en emosjonell og mental energi frekvens som kan i noen tilfeller hvis ikke i balanse utvikle en fysisk, emosjonell eller mental helse tilstand. Dette er IKKE noe tradisjonell medisin forteller om eller bruker fordi vårt samfunn er bygget på et “gammelt system” som NÅ er under oppløsning. Så nå gjelder det å lære seg kunnskap som kommer til å bli brukt i vår nye verden.

De to viktigste prinsippene å forstå:

1. Energi er alt

Alt fra din fysiske til den emosjonelle funksjonen i kroppen er en energi som har en frekvens og vibrasjon. Det vil si at kroppen reagerer på hva du tenker, hva du føler, og hva slags type mat du spiser, alt har en vibrasjon. Hvis du er stresset og har angst sender du energiske frekvenser inn i kroppen i form av en negativ tanke og din fysiske kropp vil reagerer på dette ved å pumpe ut kortisol. Du kan begynne å svette, få hjertebank, få vondt i magen og fort bli fysisk dårlig. En følelse (Emotion) er en energi i bevegelse (Emotion- Energy in Motion). Dessverre er det slik at vi eksisterer i et stressende samfunn med negative medier og mye press på jobb og skole som daglig påvirker kroppen for stress, som igjen gjør at du konstant eksisterer i en lav frekvens. Dette gjør deg SYK, fordi du ikke har lært deg hvordan energi fungerer og hvordan DU kontrollerer den. 

 

2. Det viktigste er høy frekvens og positiv vibrasjon

I hovedsak er det en høyfrekvent vibrasjon og en lavfrekvent vibrasjon som DU VELGER fra. Dette har med din emosjonelle intelligens å gjøre, noe du kan trene opp og forstå. Det viktigste å huske er at DU HAR KONTROLL på hva du velger å tenke og føle. Når du har forstått dette konseptet kan du begynne å jobbe med alle programmer som tikker rundt i ubevisstheten din som egentlig styrer hele livet. Der kan det ligge mye knask fra barndommen, fra traumatiske situasjoner, fra miljøet og familien du vokste opp i, å fra kulturen og samfunnet. Det er faktisk sånn at det du ofte frykter MEST er et program fra en av foreldrene dine eller omgivelsene du har vokst opp i og ikke fra deg. Så i grunn går vi alle rundt som zombier matet av negative inntrykk og frykt som har blitt pumpet ut av medier og familie. 

Begynner ting å klikke litt på plass nå?! Bra! Fordi du kan gjøre noe med dette, og det finnes mange metoder. Det første er å forstå denne tabellen av  bevissthet fra Dr.Hawkins. Jeg studerte bøkene hans i dybden og fant ut at all hans research handler om energi og vårt nivå av bevissthet.

Vær ærlig mot deg selv og Finn ut hvor du ligger på skalaen. Baserer du dagen din på skyldfølelse, skam, sinne eller frykt så vibrerer din energi på en lavere frekvens i din bevissthet og du kan pådra deg enda flere uheldige situasjoner og fysiske/emosjonelle plager. Hvis du fokuserer på Mot, forståelse, empati og kjærlighet vibrerer din energi på en høy frekvens som er positiv, der du kun tiltrekker deg mer av det gode.

Det handler om DIN REAKSJON. Hvis du ikke rekker bussen eller bilen din stopper, hva er din første reaksjon? Er det mot det positive eller det negative? Tenker du, jaja alt skjer for en grunn jeg skulle nok være på neste buss. Eller, ja kanskje det er noe mer feil med bilen og at dette måtte skje nå ?
Hvilken energi velger du å gi ut og gi inn?!?

Det som begynner å skje når du velger en energi av høy frekvens er magisk! Da begynner du å manipulere din egen realitet og kan manifestere det du ønsker inn i livet ditt. Du blir kvitt fysiske vonter og plager, befinner deg i “heldige situasjoner” ofte og folk rundt deg begynner å lure på hva du gjør annerledes! Du stråler, du sover godt, du får det du ønsker i livet fordi du kan en god energi!

Det er et bevisst valg, og det må en ordentlig dugnad til for å komme til dette punktet. Reisen dit er spennende! Vi er alle her for å oppleve kjærlighet, for å ha friske kropper og gode følelser! Selvfølgelig kan vi har dårlige dager men det er en del av livet, oppturer og nedturer. Det viktigste er hvordan velger DU å reagere?!

 

Hvis du vil lære mer om hvordan du kan gjøre dette store skiftet i ditt liv, følg med på neste innlegg der jeg skal beskrive hvilke metoder du kan bruke. Alt er mulig, mirakler skjer og kjærlighet er størst av alt.

Xoxo

TK ♋️

Et Alkalisk liv

Valget er ditt, så hva velger du på daglig basis? Jeg har vært igjennom en lang reise innen kosthold og livsstil der jeg valgte å virkelig sette meg inn i matvarer og kosthold. Jeg har alltid vært en fan av sunn mat og fra når jeg flyttet for meg selv oppdaget jeg en hel verden av muligheter! Det var mye jeg ikke visste når jeg var yngre og det vi blir lært på skole er absolutt tøv! Jeg er så skuffet over hvordan vi har blitt så programmert av samfunnet, og staten som har designet et system som gjør folk syke! Reklame på reklame med produkter som inneholder giftstoffer, kunstige smaker, E stoffer, sukker.. ja listen er lang. Så hvordan skal vi overleve denne pandemien mot vår helse?! Vel, ved å SI NEI! DU må ta et valg. Vil du ha en sunn kropp med fungerende organer, muskler, ledd og skjellet da må du sette deg inn i hva kroppen din trenger. Vil du bli en av de som sitter å fyller pilleboksen med kjemiske stoffer som du må proppe kroppen full av for å holde kontroll på alt du har spist deg syk av? 🥺 NEI, det er ikke noe for meg. Jeg har studert dette mye så her er en god forklaring som du kan begynne med. Kroppen reagerer på rutine, så ja du har lov til å kose deg med mindre sunne varer hvis dette er en gang i uken eller mindre. Det du velger hver dag er viktig. Det viktigste å forstå er at kroppen trenger en balanse av alkalisk kosthold for å holde en høy pH verdi i kroppen. Når du ikke har det og spiser mat med mye syre i blir det en ubalanse i kroppen som gjør at du kan utvikle utallige sykdommer. Hvis du da drar til legen så kommer de IKKE til å sette deg i gang på en sunn diett og forklare pH verdien i kroppen fordi dette er IKKE en del av hele legestudiet! Er ikke det merkelig?! Neida de kommer til å skrive ut en del piller og få bonus fra de farmasøytiske firmaene som vil tjene penger på at du er syk 🥴. Så det som er lurt er å sette seg inn i hvilke matvarer du kan spise for å beholde en god pH verdi i kroppen.

Her er en oversikt på hvilke matvarer som har høy pH. Jeg har valgt å gå over til en plantebasert diett da jeg begynte å bruke Dr. Sebi sine metoder. Jeg raste ned i vekt, og følte meg generell sett mye bedre i min egen kropp. Jeg tok også dette valget fordi jeg fikk diagnosen fibromyalgi og det er viktig at jeg får i meg antiinflammatorisk kost, dette henger sammen med pH. Det er visse matvarer å drikke jeg holder meg langt unna: Brus, Energi drikker, vann tilsatt smak, juice fra konsentrat, kumelk, sukker (bruk stevia eller honning). All kjøtt (spiser en sjelden gang når det er familie middag), prosessert mat, boks mat, dressinger, ferdig lagde sauser og pulver pakker, smør, ferdig lagde produkter. Hvis du kan begrense disse varene så vil det ha stor innvirkning på din helse. Tenk rent, hvis du vil unne deg majones så lag den selv! Hvis du vil ha en god tomat saus, så lag den selv, det er enkelt og tar ikke lang tid. Det er mye giftige stoffer i ferdig produsert og prosessert mat, de kan til og med føre til forskjellige typer kreft har forskning vist. Hvis du har en travel hverdag, ta en dag i uken til å lage baser som tomat saus og frys det ned. Bare en liten endring gjør stor forskjell!

Ta deg tid til å lese og studere litt, Finn din egen flyt. Tenk på hvordan du vil at kroppen din skal føle seg og få vekk vonter og plager. En canadisk venninne av meg som jobber med kosthold sa en gang at ALT kan leges med naturlige råvarer, naturen er designet til vår kropp! Det er jo helt unikt! Å tenk så heldige vi er i Norge som kan høste så mange flotte råvarer, fra bær og frukt til urter og planter.

Her er noen siste tips som jeg gjør regelmessig eller hver dag:

💫 Ha sitron og lime i vannet ditt det gjør vannet alkalisk og har masse C vitamin og rik på fiber. Bruk sitron og lime i maten, det tilfører veldig god smak.
💫 Spis en håndfull nøtter daglig, les deg opp på hva de forskjellige nøttene inneholder. Ha de i salater, smoothies og lag eget peanøtt eller cashew smør.
💫 Spis hjemmelaget knekkebrød, surdeigsbrød og velg mørke brød typer. Jeg spiser brød 2-3 dager i uken og knekkebrød nesten hver dag.
💫 Lag noen deilige pålegg alternativer som Hummus. Det er lett å lage, godt på knekkebrød, som dipp og ved salat. Hummus has  masse næringsstoffer og vitaminer som jern, proteiner og B- vitaminer. Du kan også lage med bønner og linser.
💫 Gi intensjon og takknemlighet til vannet og maten din. Dette skal jeg skrive et eget innlegg om. I hovedsak plukker maten opp energi og derfor kan du ta det et par sekunder før du spiser og drikker til å takke. Det er en nydelig praksis i hverdagen.

Du kan følge min Facebook side der jeg legger ut alt jeg lager på et daglig basis for inspirasjon.
Spis deg sunn og spis deg glad, det gjør jeg 🤩

Jeg verdsetter deg og sender deg luv

Xoxo

TK ♋️

Vann & Universet

Jeg vokste opp i en trygg liten bygd ganske så isolert fra andre enn besteforeldrene mine i huset ved siden av. Når vannsenger ble populært var jeg selvsagt en av de første som fikk på plass en på barnerommet. Jeg var 6 år, og sto klar med svømmeføtter og maske med snorkel! Nei du kan ikke bade oppi senga, du skal sove på den. Der lå jeg og fløt meg i søvn de neste 10 årene! Jeg følte meg alltid veldig annerledes, jeg kunne føle ting og se ting andre ikke forstod. Jeg hadde en unik kontakt med dyr og planter, følte energier og en dyp kjærlighet. Krepsen er ekstremt følelses ladet når det gjelder ALT! Ting kan føles mye mer ekstreme enn det de egentlig vær, på godt og på vondt. Jeg reflekterte mye på den vannsengen og stille store spørsmål om livet og vår eksistens. Ofte følte jeg at jeg hadde noen rundt meg og at jeg begynte å rapportere hvordan det føltes ut å være et menneske. Som om det på en måte var jobben min, som om alt var et stort eksperiment og jeg var en liten stjerne soldat. En kveld lå jeg på vannsengen og bestemte meg for å spørre inni meg 3 ganger; hvem er jeg, hvem er jeg, hvem er jeg.. Jeg var dypt konsentrert og lå med lukkede øyne. Så plutselig forsvant jeg ut av kroppen min og ble vist en galakse i vakre rosa og lilla farger. Ikke noe mer enn det. Jeg sa selvsagt ikke dette til noen og følte at dette var min hemmelighet for meg selv, ja selv om jeg ikke helt forstod så ga den følelsen meg trygghet. Bølgene av vannet beroliget meg og fikk meg inn i den sinnstilstanden hver kveld. Ikke visste jeg at dette var meditasjon, og at det som skjedde var en ut av kroppen opplevelse. Jeg var et med universet og universet var meg. Det føltes snodig som en 6 åring, men denne alderen er helt vital for slike opplevelser.  Stjernetegn er jo ikke en ting foreldre tar i betraktning når de har et barn. Det er vel samme hvilket stjernetegn man er? Det er vel samme hvilket navn man har? Det er vel ikke noe spesielt med enkelte barn? Du har vel bare en kropp, et liv og That’s it!? EH.. NEI.. et stjernetegn kan fortelle deg MASSE om en person, hvilke karakter trekk de har, hvordan de håndterer situasjoner, følelser, hvordan de tenker! Ja det kan hjelpe deg med å forstå venner, familie, kollegaer og partnere! Hvorfor vil du ikke ha den informasjonen? Det er først nå i de siste årene at astrologer har begynt å få respekt, ja selv om vi hadde astrologer på 1600 tallet som hadde svært korrekt informasjon om universet, planeter, stjerne systemer, stjerne tegn og måne sykluser… WOW Altså WOW.. Hvorfor bruker vi ikke dette hver dag? Tror du at din kropp som er av 70% vann ikke har noen innvirkning på planetene og måne syklusene? Vel, tada.. Her er jeg, Torsnes krepsen.. Og jeg har mye å fortelle!!

Xoxo

TK ♋️

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top